Over ons
Je bent hier:

ACK: Auto Centrum Karsmakers

Auto Centrum Karsmakers is het adres voor goed autorijden.
Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Met onze gecombineerde ervaring van 40 jaar in het autovak staan wij garant voor goede service. Niet alleen verkoop van occasions maar ook nieuwe auto’s behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Voor onderhoud en reparatie van auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn multi merk reparateur en leverancier van kwaliteit onderdelen dus u behoud gewoon de fabrieksgarantie, net zoals bij een merkdealer.

We heten u graag welkom bij Auto Centrum Karsmakers.

Onze Kernkrachten

Persoonlijk

Transparant

Klantvriendelijk

Erkend Specialist

Een woord van de eigenaar

Auto Centrum Karsmakers is opgericht in 2003. In mijn jonge jaren ben ik begonnen als automonteur en heb daar in een korte tijd zeer veel ervaring opgedaan.

Na mijn opleiding aan de I.V.A. in Driebergen heb ik bij een aantal merkdealers ervaring in de verkoop opgedaan. Beginnend als verkoper en eindigend als commercieel bedrijfsdirecteur vond ik in 2003 dat de tijd was gekomen om zelfstandig te gaan.

Jeroen Karsmakers

Oprichter, APK keurmeester & Verkoper

Autoservice van den Bosch

Tijdens mijn opleiding als technisch specialist aan het ROC te Eindhoven heb ik in 2010 en 2011 mijn stage gedaan bij ACK Auto’s. Na het afronden van mijn studie in 2012 ben ik bij Jeroen begonnen als technisch specialist.

Omdat hier veel verschillende merken auto’s voor onderhoud en reparatie komen heb ik in een korte tijd ontzettend veel ervaring opgedaan.

In 2014 hebben Jeroen en ik besloten voor de oprichting van Autoservice van den Bosch.

Bram van den Bosch

Technisch specialist, Mini- & Aircospecialist

Partners