Onderhoud
Je bent hier:

APK Service

Een benzine/ elektrische auto in gebruik genomen na 1 Januari 2005 moet de eerste keer gekeurd worden als deze 4 jaar oud is. Daarna is de keuring 2 keer 2 jaar geldig. Dan moet de auto elk jaar gekeurd worden.

Een diesel/LPG auto in gebruik genomen na 1 Januari 2005 moet de eerste keer gekeurd worden als deze 3 jaar oud is. Daarna ieder jaar.

Auto’s van 30 jaar of ouder hebben een keuringsplicht van eens in de 2 jaar.

Airconditioning

Airconditioning, climate control is het reguleren van de lucht in binnenruimtes zoals in een auto. Met deze installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm is.

Het voordeel hiervan is dat het buiten de hoge comfort, ook ervoor zorgt dat het lichaam van de inzittende op een constante temperatuur blijft waardoor de inzittende langer fris blijft, minder snel vermoeid raakt, veel minder transpireert en het concentratievermogen minder snel afneemt.

Ook voor auto’s met het in 2011 geïntroduceerde  koelmiddel R1234YF bent u voor reparatie en of service bij ons aan het goede adres.

All-in Onderhoud Airco €99,-

Afzuigen en recyclen koudemiddel – Vacumeren en vocht verwijderen – Nieuwe olie bijvullen – Systeem afvullen met nieuw koudemiddel – Airco controleren op drukken/beveiliging/temperatuur – Tot een maximum van 500 gram

Schadetaxatie/herstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Geen nood, wij nemen deze zorg voor u uit handen.

Vanaf het invullen van het schadeformulier, het afspreken met de expert tot aan de afronding met de verzekeringsmaatschappij helpen wij u.

Een grote, maar ook een kleine schade wordt door ons hersteld met 2 jaar garantie. Niet alleen schade aan de carrosserie maar ook interieur schade “airbag diefstal e.d” wordt door ons vakkundig hersteld.

Banden verwisselen

Waarom zomerbanden?

Zomerbanden hebben perfecte rijeigenschappen en zijn het beste geschikt voor temperaturen boven de 7°C.

Waarom winterbanden?

Winterbanden hebben een ander profiel en een andere rubberen samenstelling. Deze blijven zachter in de winter en daardoor wordt het contact met het wegdek behouden.

Bandenopslag

Wij bieden de service om uw banden met velg op te slaan, dit kost voor 4 banden inclusief bandenwissel € 40,- per seizoen. Zonder opslag kost dit een dergelijke wissel € 30,-.

Bandenreparatie al vanaf €10,-

Is uw band kapot gegaan of wilt u uw banden wisselen van zomer naar winterband of juist andersom? Wij doen een bandenwissel vanaf €15,- per band. Hierbij vervangen we het rubber om de velg en balanceren we de nieuwe band weer perfect uit.

PARTNERS